Общи условия

ИЛИЕВМОТО предлага услуги за мотоциклетисти от 2009-а година. Предлагаме доставка на качествени продукти в целия обхват от интереси – от облекло и шлемове, части за обслужване, ремонт или персонализация на мотоциклети, стоки свързани с пътуване и почивка, и вероятно всичко, което може да бъде полезно във времето, свързано с управлението или грижата за Вашия мотоциклет.  Основната част от предлаганите продукти са представени на пазара в Германия и Австрия от най-голямата верига хипермаркети за мотоциклетисти в Европа.

  • Поръчване

При избор на определен продукт от електронния ни магазин, Вие го добавяте във виртуална „Количка“, достъпна чрез бутон в горния десен ъгъл на браузъра. За да завършите поръчката и за да заявите желанието си за изпълнение, изберете количката и попълнете всички нужни полета – име, телефон, адрес и т.н. При завършване на процедурата, Вашата поръчка се регистрира в системата и на мейла Ви се изпраща потвърждение. Поръчките се събират и обработват машинно всеки ден 24часа в денонощието.

  • Изпълнение

Придвижването и изпълението на поръчките се извършва в работно време от служителите на фирмата. При регистриране на поръчка, ние ще се свържем с Вас за потвърждение.

  • Плащане

Плащането на желаните продукти се извършва при получаването им. ИЛИЕВМОТО си запазва правото да изиска авансово плащане на част или цялата стойност на желаните продукти. Плащането се извършва в брой, чрез банков превод, чрез ПОС терминал, PayPal, ePay или с наложен платеж.

  • Получаване

Можете да получите желаните подукти, когато те са налични в шоурума или сервиза ни. В този случай ние ще се свържем с Вас за окончателно уточняване начина на получаване. Възможностите са основно две – в наш обект или чрез доставка с куриер. При ползване на куриер, към цената се добавя стойността на куриерската услуга.

  • Срок за доставка

Стоките, налични в шоурума или в сервиза ни, могат да бъдат получени на място или изпратени с куриер в работното ни време. Стоките, които са на склад при доставчик или партньор, могат да бъдат получени до две седмици след потвърждение на поръчката. Забавяне извън този срок е възможно само по независещи от нас причини.

  • Отказ от услуга

При положение, че полученият продукт не Ви удовлетворява, ние даваме възможност да го върнете или замените в срок до 15 дни. За Ваша сметка остават само евентуално направените разходи за куриер. Изключение правим за стоки, които не могат да бъдат предложени за продажба:
- Стоки (части), предвидени за конкретен модел мотоциклет
- Стоки, които по някакъв начин са персонализирани специално за Вас
- Всякакъв вид бельо, маски и чорапи
- Стоки, които не са във вида в който сте ги получили. Стоките, които желаете да върнете, следва да са със напълно запазен търговски вид и придружени с документа, удостоверяващ търговската операция

Настоящите общи условия описват начина на работа на електронния магазин ilievmoto.bg. Запазваме правото си да ги променяме, като това ще бъде оповестено на сайта ни.